BULB Airdrop | Okuyarak, yazarak, yorum yaparak, tepkiler vererek para kazan.. - Borsarazzi

BULB Airdrop | Okuyarak, yazarak, yorum yaparak, tepkiler vererek para kazan..


Bulb’u artık sizin de keşfetmeniz gerektiğini düşündüğüm için böyle detaylı bir yazı hazırlamak istedim.

BULB: https://www.bulbapp.io

Bölüm bölüm bahsedip siteyi genel olarak anlatmaya çalışacağım.


Bulb’un bir çok özelliğinden Bulb token kazanabiliyorsunuz. 

Bulb’da makale yazma konusunda kendinize ve bilginize güveniyorsanız makale yazarak para kazanabiliyorsunuz.

Ben makale yazmasını sevmiyorum okumasını seviyorum diyenlerde para kazanabiliyor. Yorum, Tepki (React), Okumak (Read), Yorum yazmak gibi her yaptığınız işlemden BULB biriktirebiliyorsunuz.

Haftalık biriken Bulb'ları solana cüzdana çekebiliyorsunuz.

İlk önce referans sistemi nasıl işliyor bundan bahsedeyim.


REFERANS SİSTEMİ:

Referansınız olan kişilere şu konudan bahsetmeniz gerekiyor. Referansınız ile kayıt olan kişinin ilk 3 temel görevi oluyor. Bu görevleri 24 saat içerisinde yapması lazım.

Eğer referanslarınız ile iletişim içindeyseniz bu 24 saatlik sürede hangi görevleri yapıp yapmadığını kontrol edebileceğiniz link: https://www.bulbapp.io/share

Ayrıca referans bağlantınızı aşağıdaki sayfadan alabilir ve çevrenizi kayıt etmeye davet edebilirsiniz. Bu konunun altına da yorum olarak bırakabilirsiniz.

https://www.bulbapp.io/share


3 Temel Görev:

1- Okuma:

Bir makaleye girin ve sayfayı aşağıya doğru indirin.

Sayfanın alt bölümüne indiğinizde aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi 3 tane icon göreceksiniz.

Birinci ikon yani (Okuma) Read bu sembole tıklamanız ve 1 enerji harcamanız gerekiyor.


2-Tepki(React)

Wow yada Meh olarak gördüğünüz sembollere tıkladığınızda da tepki vermiş oluyorsunuz. Aynı konuya vermeyin farklı konularda enerjinizi harcayın. Ve beğenmediğiniz konulara Meh vermeyin 


3-Yorum (Comments)

Yukarıda anlattığım ikonların hemen altında yorum yapacağınız bölüm var. O bölümde bilindik yorum yazma tekniği ile yorumunuzu yazıp gönderiyorsunuz.


Referans olduğunuz kişiye katkı sağlamış oldunuz ve sisteme giriş yaptınız. İlk gününüz ve enerjiniz var başka konulara yorum yazarak ve yukarıda anlattıklarımı yaparak enerjinizin tamamını bitirin. 24 saat sonra isterseniz blog yazarak isterseniz yukarıda anlattıklarım gibi Bulb biriktirmeye devam edin.


BULB TOKEN:

Bulb tokenlerin karşılığı nasıl hesaplanıyor ?

Token price 0.0005 SOL olarak hesaplanıyor. Bununda karşılığı 0.05$ olarak düşünebilirsiniz. İleride bu değişir mi bilemiyorum. Tecrübe edip birlikte göreceğiz. Herhangi bir yerde alınıp satılamıyor bu çeyrekte listing var roadmap/whitepaper’da yazılana göre.

Roadmap’ de belirtilen Solana tabanlı bir DEX’te $SOL’dan $BULB’a bir likidite havuzu oluşturulacak.Herkesin Solana’yı BULB Tokenları ile takas etmesine veya bunun tersinin yapılmasına izin verilecek. İçinde BULB gelecekte topluluk odaklı bir likidite havuzu kurmayı planlamışlar.

Yazılarımı takip edenler için bu tarz bilgileri edindikçe paylaşımlar gerçekleştireceğim. Benim çok beğendiğim ve sevdiğim bir site haline geldi BULB bu yüzden elimden geldiğince bu siteyi kullanacağım.


Ortalama kazançlar:

Hergün girip verilen enerjiyle bir kaç makaleye tepkiler verip, yorum yapıp, okundu gönderip puanlar topluyoruz ve her pazartesi solflare cüzdana çekim yapılıyor. Bulb token fiyatı anlık farklılıklar gösterebiliyor bazen %2000 yükseliyor ama alınıp satılamadığı ve nihai değere odaklandığımız için bunlar bizi çok ilgilendirmiyor.

- İlk 2 günlük kullanım sonrası 284 bulb kazanmışım ve referans geliri olarakda yaklaşık 200 bulb geldi,

- İlk tam hafta kazancı: 1250 bulb oldu.

- 2. hafta kazancı: 


Enerjinizi boşa harcamayın

Yukarıda bahsettiğim gibi eğer kendinize güveniyorsanız blog yazıları yazın güvenmiyorsanız veya blog nasıl yazılır tecrübeniz yoksa sağdan soldan alınma bilgilerle blogounuzu yazacaksanız bu sizin hesabınıza zarar verebilir.

Nasıl zarar verir konusuna gelirsek; Çünkü sistemin içinde Moderatörler (Denetleyiciler) var. Bunlarda sizler gibi BULB kazanıyorlar. Bu yüzden sistem güzel bir şekilde ilerliyor. Eğer yazılarınız report edilirse bu hem blog yazınıza hem de üyeliğinize zarar verebilir.

Eğer yukarıda yazdıklarım gibi blog yazma konusunda tereddütünüz varsa, mutlaka okuyucu ya da paylaşıcı olabilirsiniz. Sistem her türlü herkese BULB kazandırmak üzere inşaa edilmiş.


Challenges Görevleri:

Yukarıda anlattığım bir takım yapmanız gereken işlemleri yaptınız ve enerjiniz kaldı. Bunları Chalenges bölümünden yapabilirsiniz.

Bu bölümdeki görevleri yaparak toplam 115 puan kazanabilme imkanınız oluyor. Bu görevleri yaparken enerjiniz gidiyor. Bu yüzden boşta kalan ve harcamanız gereken enerjilerinizi bu görevleri tamamlayarak ek puan kazanabilme imkanınızı yükseltmeniz gerekiyor. Buradaki görevleri tamamlamanızı tavsiye ederim. Gelelim görevlere.



Görevler:

- Comment on 5 blogs that is ‘Great’ or above

‘Harika’ veya üzeri olan 5 bloga yorum yapın.

- React 5 blogs

5 bloga tepki verin

- Read 5 blogs

5 blog okuyun

- Receive 3 page views from sharing blogs

Yukarıda bahsettiğim gibi paylaştığınız 3 blog yazısından görüntüleme elde etmeniz gerekiyor.

- Refer 1 new user

Bir tane referansınızdan yeni üye kazanın.

- Write 1 blog that is ‘Great’ or above

‘Harika’ veya üzeri sayılabilecek bir blog yazın.

- Complete all 6 challenges

6 mücadelenin tamamını tamamlayın


Bu görevler haftalık olarak size puan kazandıracak.;


Kademe Level yükseltmek:

Sistemde yukarıda bahsettiklerimi yaptıkça puan kazanıyorsunuz bununla birlikte kademeniz (Level) yükselicek. Kademe yükseldikçe sahip olacağınız günlük enerji sayınızda artacak. Bu şekilde sistem içerisinde yapacağınız etkileşimler ve puanlarınız BULB kazançlarınızda artacak.

Örnek veriyorum sisteme ilk başladığınızda 1 Level oluyorsunuz şuanda kaç enerji verdiğini hatırlamıyorum ama benim Levelim şu anda 3 ve sahip olduğum enerji miktarı 50 ve Levelim yükseldikçe daha fazla enerjim olacak. Okuduğum bir kaç makalede Level 5 nin 100 enerjiye sahip olduğunu gördüm.



Bahsedeceklerim şimdilik bu kadar. Zaten uzun bir yazı oldu. Bu projeyi aktif bir şekilde kullanacağım. Size de tavsiyem siz de kullanın. Buraya kadar gelip yazımı üşenmeden okuyarak bu sistemde yapılması gereken temel işlemleri anladığınızı düşünüyorum. şimdi sizde katılın https://www.bulbapp.io

Anlamadığınız kafanızı karıştıran bir yer olursa lütfen yorumdan sorun.

Eğer hızlı bir geri dönüş istiyorsanız telegram kanalımızı ziyaret edin.

https://t.me/TR4DERS

Ayrıca; Tradingview tarama yöntemlerini buradan inceleyebilirsiniz.
Tradingview için oluşturulmuş ücretsiz indikatörleri ise buradan inceleyebilirsiniz.




Ara